Få styr på din planlægning med Microsoft Project kurser

Få styr på din planlægning med Microsoft Project kurser

Er du projektleder, og mangler du et fast og integreret værktøj til styring og tilrettelæggelse af dine projekter? Så kan du med fordel prøve Microsoft Project. Med Microsoft Project kan du nemt strukturere din projekt planlægning således at samtlige processer fremstår enkle og transparente.

Dette er en kæmpe fordel i forbindelse med projekter og programmer af alle størrelser og typer. Og Microsoft Project giver dig mulighed for på selvstændig vis at kunne oprette, tilrettelægge og styre dit projekt på overskuelig vis. Hvis du ønsker det fulde udbytte af Microsoft Project er det en god idé at gennemføre et kursus i anvendelse af denne platform. Og her kan du vælge et af de solide Microsoft Project kurser hos 4D.

Hvilke Microsoft Project kurser finder jeg hos 4D?

4D er leveringsdygtig i en bred vifte af Microsoft kurser, her under kurser i anvendelse af Microsoft Project. Hos 4D kan du deltage i Microsoft Project kurser på alle niveauer – og hvis du er i tvivl om hvilket du skal vælge kan du med fordel kontakte 4D for at høre nærmere om kursernes indhold og hvad du kan forvente.

På det basale kursus ”Project Grundlæggende” lærer du hvorledes du opretter et projekt med opgaver og afhængigheder på en sikker måde. Du får de grundlæggende teknikker til styring af de enkelte opgaver i projektet med hensyn til deadlines og betingelser.

Du får indsigt i hvad det vil siges at allokere ressourcer ved hjælp af Microsoft Project og hvordan du kan skaffe dig det fulde overblik over ressource belastningen og kapaciteten. Og så lærer du selvfølgelig hvordan du nemt kan registrere fremdrift i dit projekt og sammenligne med oprindelige planer så projektet ikke skrider i sømmene.

Du kan læse meget mere om de forskellige vel tilrettelagt kurser i Microsoft Project hos 4D på kursus udbyderens hjemmeside https://www.4d.dk/kurser/office/project.